ΚΡΑΝΗ

Υπάρχουν 53 Προϊόντα

Κράνη ενηλίκων & παιδικά κράνη ποδηλάτου σε μάρκες Bell, Kask, Lazer, Six2, Salice, Scott κ.α. - Αποστολές σε όλη την Ελλάδα!

Μετρήστε την περίμετρο του κεφαλιού σας και χρησιμοποιήστε τα φίλτρα ώστε να εντοπίσετε όλα τα κράνη που είναι συμβατά με το μέγεθός σας.

  »   Δείτε εδώ πως γίνεται η μέτρηση   «  

 • POLISPORT SPLASH
  POLISPORT SPLASH

  To POLISPORT SPLASH είναι ένα οικονομικό αλλά ασφαλές παιδικό κράνος ποδηλάτου για τους μικρούς μας φίλους που θέλουν να απολαμβάνουν τη βόλτα και το παιχνίδι με το ποδήλατό τους με την ασφάλεια όμως που θα τους παρέχει το όμορφό τους κράνος.

  To POLISPORT SPLASH είναι ένα οικονομικό αλλά ασφαλές παιδικό κράνος ποδηλάτου για τους...

  To POLISPORT SPLASH είναι ένα οικονομικό αλλά ασφαλές παιδικό κράνος ποδηλάτου για τους μικρούς μας φίλους που θέλουν να απολαμβάνουν τη βόλτα και το παιχνίδι με το ποδήλατό...

  Τιμή:€16.20
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • POLISPORT CATS JUNIOR HELMET
  Νέο!
  POLISPORT CATS JUNIOR HELMET

  POLISPORT CATS JUNIOR HELMET παιδικό κράνος ποδηλάτου με σχέδιο γατούλες. Υπόσχεται τέλεια εφαρμογή χάρη στο ρυθμιστικό που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κράνους καθώς και στους ρυθμιζόμενους ιμάντες που αγκαλιάζουν το πιγούνι.

  POLISPORT CATS JUNIOR HELMET παιδικό κράνος ποδηλάτου με σχέδιο γατούλες. Υπόσχεται...

  POLISPORT CATS JUNIOR HELMET παιδικό κράνος ποδηλάτου με σχέδιο γατούλες. Υπόσχεται τέλεια εφαρμογή χάρη στο ρυθμιστικό που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κράνους καθώς και στους...

  Τιμή:€16.70
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • POLISPORT RACE
  POLISPORT RACE

  Το POLISPORT RACE είναι ένα όμορφο παιδικό κράνος ποδηλάτου σε πολύ οινομική τιμή με όλες όμως τις απαραίτητες προδιαγραφές για να προστατέψει το παιδί σας κατά τη διάρκεια της βόλτας και του παιχνιδιού με το ποδήλατό του.

  Το POLISPORT RACE είναι ένα όμορφο παιδικό κράνος ποδηλάτου σε πολύ οινομική τιμή με...

  Το POLISPORT RACE είναι ένα όμορφο παιδικό κράνος ποδηλάτου σε πολύ οινομική τιμή με όλες όμως τις απαραίτητες προδιαγραφές για να προστατέψει το παιδί σας κατά τη διάρκεια της...

  Τιμή:€16.70
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • POLISPORT JEANS JUNIOR HELMET
  Νέο!
  POLISPORT JEANS JUNIOR HELMET

  POLISPORT JEANS JUNIOR HELMET παιδικό κράνος ποδηλάτου για τους μικρούς αναβάτες, σε μπλε gean απόχρωση. Έχει ρυθμιστικό στο πίσω μέρος για καλύτερη εφαρμογή καθώς έχει και ρυθμιζόμενους ιμάντες για να δένει στο πιγούνι.

  POLISPORT JEANS JUNIOR HELMET παιδικό κράνος ποδηλάτου για τους μικρούς αναβάτες, σε...

  POLISPORT JEANS JUNIOR HELMET παιδικό κράνος ποδηλάτου για τους μικρούς αναβάτες, σε μπλε gean απόχρωση. Έχει ρυθμιστικό στο πίσω μέρος για καλύτερη εφαρμογή καθώς έχει και...

  Τιμή:€16.70
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • POLISPORT POPSTAR
  POLISPORT POPSTAR

  Το POLISPORT POPSTAR είναι ένα πολύ όμορφο κράνος για τους μικρούς ποδηλάτες. Διαθέτει 10 τρύπες αερισμού του κεφαλιού, ρυθμίζει το μέγεθός του πίσω και κάνει για μεγέθη κεφαλιών από 46-53cm. Είναι κατασκευασμένο με όλα τα στάνταρ ασφαλείας για να προσφέρει ασφαλές παιχνίδι με το ποδήλατο στους μικρούς μας φίλους.

  Το POLISPORT POPSTAR είναι ένα πολύ όμορφο κράνος για τους μικρούς ποδηλάτες. Διαθέτει...

  Το POLISPORT POPSTAR είναι ένα πολύ όμορφο κράνος για τους μικρούς ποδηλάτες. Διαθέτει 10 τρύπες αερισμού του κεφαλιού, ρυθμίζει το μέγεθός του πίσω και κάνει για μεγέθη...

  Τιμή:€16.80
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • POLISPORT GUPPY
  Καλέστε για διαθεσιμότητα ☎ 210 420 4171
  POLISPORT GUPPY

  POLISPORT GUPPY Οικονομικό και ελαφρύ παιδικό κράνος ποδηλάτου για την προστασία των μικρών κυριών.Μέγεθος από 46-53.

  POLISPORT GUPPY Οικονομικό και ελαφρύ παιδικό κράνος ποδηλάτου για την προστασία των...

  POLISPORT GUPPY Οικονομικό και ελαφρύ παιδικό κράνος ποδηλάτου για την προστασία των μικρών κυριών.Μέγεθος από 46-53.

  Τιμή:€16.80
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • POLISPORT GLITTER HEARTS + ΠΑΓΟΥΡΙ + ΠΑΓΟΥΡΟΘΗΚΗ
  Νέο!
  POLISPORT GLITTER HEARTS +...

  Το POLISPORT GLITTER HEARTS είναι ένα πολύ όμορφο κράνος για νεαρές ποδηλάτισσες που θέλουν να κάνουν με ασφάλεια τις βόλτες με το ποδηλατό τους. Ταιριάζει σε περίμετρο κεφαλιού από 52-56cm και συνοδεύεται η αγορά του από παγούρι και παγουροθήκη στα ίδια χρώματα με το κράνος.

  Το POLISPORT GLITTER HEARTS είναι ένα πολύ όμορφο κράνος για νεαρές ποδηλάτισσες που...

  Το POLISPORT GLITTER HEARTS είναι ένα πολύ όμορφο κράνος για νεαρές ποδηλάτισσες που θέλουν να κάνουν με ασφάλεια τις βόλτες με το ποδηλατό τους. Ταιριάζει σε περίμετρο...

  Τιμή:€19.80
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • POLISPORT BLAST
  POLISPORT BLAST

  POLISPORT BLAST Οικονομικό κράνος ποδηλάτου από την Polisport για χρήση σε MTB/TREKKING. Βάρος στα 330 gr το Medium μέγεθος (54-58cm περίμετρο κεφαλιού) και σε όμορφο χρωματικό συνδυασμό.

  POLISPORT BLAST Οικονομικό κράνος ποδηλάτου από την Polisport για χρήση σε...

  POLISPORT BLAST Οικονομικό κράνος ποδηλάτου από την Polisport για χρήση σε MTB/TREKKING. Βάρος στα 330 gr το Medium μέγεθος (54-58cm περίμετρο κεφαλιού) και σε όμορφο χρωματικό...

  Τιμή:€20.20
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • FORCE POLICE
  FORCE POLICE

  FORCE POLICE παιδικό κράνος ποδηλάτου για τους μικρούς αναβάτες, άριστης ποιότητας και σχεδιασμού. Διαθέτει ρυθμιστικό στο πίσω μέρος του κράνους για να αγκαλιάζει όλα τα κεφάλια.

  FORCE POLICE παιδικό κράνος ποδηλάτου για τους μικρούς αναβάτες, άριστης ποιότητας και...

  FORCE POLICE παιδικό κράνος ποδηλάτου για τους μικρούς αναβάτες, άριστης ποιότητας και σχεδιασμού. Διαθέτει ρυθμιστικό στο πίσω μέρος του κράνους για να αγκαλιάζει όλα τα κεφάλια.

  Τιμή:€22.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • FORCE FUN kid helmet
  FORCE FUN kid helmet

  FORCE FUN kid helmet παιδικό-νεανικό κράνος ποδηλάτου για μικρές και μικρούς αναβάτες. Έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και θα προστατεύσει το κεφάλι του παιδιού στο μέγιστο. Διαθέτει ρυθμιζόμενους ιμάντες καθώς και ειδική ρύθμιση στο πίσω μέρος του κεφαλιού για καλύτερη εφαρμογή. Οικονομική και αξιόπιστη επιλογή.

  FORCE FUN kid helmet παιδικό-νεανικό κράνος ποδηλάτου για μικρές και μικρούς αναβάτες....

  FORCE FUN kid helmet παιδικό-νεανικό κράνος ποδηλάτου για μικρές και μικρούς αναβάτες. Έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και θα προστατεύσει το κεφάλι του παιδιού στο μέγιστο....

  Τιμή:€22.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • FORCE LARK
  FORCE LARK

  FORCE LARK παιδικό κράνος ποδηλάτου για αγόρια και κορίτσια. Η ποιότητα κατασκευής σε σχέση με την τιμή είναι το κίνητρο για να αγοράσετε αυτό το κράνος. Θα το βρείτε σε δύο πολύ ωραία σχέδια. Διαθέτει στο πίσω μέρος ρύθμιση για να αγκαλιάζει το κεφάλι.

  FORCE LARK παιδικό κράνος ποδηλάτου για αγόρια και κορίτσια. Η ποιότητα κατασκευής σε...

  FORCE LARK παιδικό κράνος ποδηλάτου για αγόρια και κορίτσια. Η ποιότητα κατασκευής σε σχέση με την τιμή είναι το κίνητρο για να αγοράσετε αυτό το κράνος. Θα το βρείτε σε δύο...

  Τιμή:€23.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • FORCE BMX Helmet
  FORCE BMX Helmet

  FORCE ΚΡΑΝΟΣ BMX ιδανικό για ποδήλατα τύπου BMX. Θα προστατεύσει το κεφάλι του αναβάτη και θα του προσφέρει την ανάλογη άνεση.

  FORCE ΚΡΑΝΟΣ BMX ιδανικό για ποδήλατα τύπου BMX. Θα προστατεύσει το κεφάλι του αναβάτη...

  FORCE ΚΡΑΝΟΣ BMX ιδανικό για ποδήλατα τύπου BMX. Θα προστατεύσει το κεφάλι του αναβάτη και θα του προσφέρει την ανάλογη άνεση.

  Τιμή:€23.00
  Αγορά Λεπτομέρειες

Κατηγορίες

Φίλτρα αναζήτησης

ΚΡΑΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ - ΤΥΠΟΣ