ΣΑΚΙΔΙΑ ΠΛΑΤΗΣ

Υπάρχουν 11 Προϊόντα
 • FORCE ARON 10LT
  Προϊόν διαθέσιμο με διαφορετικά χαρακτηριστικά
  FORCE ARON 10LT

  Σακίδιο πλάτης από την FORCE για να σας συντροφεύει με το ποδήλατό σας. Είναι μικρό(10 λίτρα) για να μην σάς βαραίνει κατά την ποδηλασία. Έχει αρκετούς χώρους τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα ποδηλατικά σας πράγματα. Διατίθεται σε δύο χρώματα.

  Σακίδιο πλάτης από την FORCE για να σας συντροφεύει με το ποδήλατό σας. Είναι μικρό(10...

  Σακίδιο πλάτης από την FORCE για να σας συντροφεύει με το ποδήλατό σας. Είναι μικρό(10 λίτρα) για να μην σάς βαραίνει κατά την ποδηλασία. Έχει αρκετούς χώρους τόσο για τα...

  Τιμή:€35.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • FORCE ARON PRO 10LT
  FORCE ARON PRO 10LT

  Ανατομική τσάντα πλάτης FORCE ARON PRO 10LT με 6 μαξιλαράκια για καλύτερη εφαρμογή. Διαθέτει ιμάντες που προσαρμόζονται κατά το δέσιμο για να σας προσφέρουν την μέγιστη σταθερότητα. Η χωρητικότητα της είναι 10L και παρέχει την δυνατότητα προσθήκης υδροδοχείου 3L. Διαθέτει αντανακλαστικές λωρίδες που σας προσφέρουν έξτρα ασφάλεια στις βραδυνές βόλτες.

  Ανατομική τσάντα πλάτης FORCE ARON PRO 10LT με 6 μαξιλαράκια για καλύτερη εφαρμογή....

  Ανατομική τσάντα πλάτης FORCE ARON PRO 10LT με 6 μαξιλαράκια για καλύτερη εφαρμογή. Διαθέτει ιμάντες που προσαρμόζονται κατά το δέσιμο για να σας προσφέρουν την μέγιστη...

  Τιμή:€40.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • CAMELBAK CLASSIC 1.5L
  CAMELBAK CLASSIC 1.5L

  Το Camelbak Classic 1.5LT είναι παγούρι πλάτης για την ενυδάτωση των μικρών αναβατών. Σε όμορφα ζωηρά χρώματα.

  Το Camelbak Classic 1.5LT είναι παγούρι πλάτης για την ενυδάτωση των μικρών αναβατών....

  Το Camelbak Classic 1.5LT είναι παγούρι πλάτης για την ενυδάτωση των μικρών αναβατών. Σε όμορφα ζωηρά χρώματα.

  Τιμή:€42.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • CAMELBAK ARETE 18 ΜΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ 2lt
  CAMELBAK ARETE 18 ΜΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ 2lt

  Το CAMELBAK ARETE 18 ΜΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ 2lt είναι ένα όμορφο και ευρύχωρο σακίδιο πλάτης που μπορεί να χωρέσει 16lt προσωπικών αντικειμένων και εφοδίων, ενώ διαθέτει και 2 λίτρα υδροδοχείο για να καλύψει τις ανάγκες σας σε νερό ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα θέλετε για την ενυδάτωσή σας κατά τη δραστηριότητά σας.

  Το CAMELBAK ARETE 18 ΜΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ 2lt είναι ένα όμορφο και ευρύχωρο σακίδιο πλάτης που...

  Το CAMELBAK ARETE 18 ΜΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ 2lt είναι ένα όμορφο και ευρύχωρο σακίδιο πλάτης που μπορεί να χωρέσει 16lt προσωπικών αντικειμένων και εφοδίων, ενώ διαθέτει και 2 λίτρα...

  Τιμή:€58.50
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • ENDURA BACK PACK 18L
  ENDURA BACK PACK 18L

  Η ENDURA BACK PACK είναι τσάντα πλάτης με όγκο 18L και ειδικά σχεδιασμένη για χρήση με ποδήλατο. Διαθέτει ιμάντες με μαξιλαράκια για τον ώμο, ιμάντες για τη μέση και το στήθος. Η επιφάνεια που ακουμπάει στην πλάτη είναι ενισχυμένη με μαξιλαράκια, αλλά ταυτόχρονα ο σχεδιασμός της προσφέρει αερισμό. Έχει πολλές μικρότερες τσέπες για όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα και συνοδεύεται από ειδικό κάλυμα για την προστασία της από τη βροχή.

  Η ENDURA BACK PACK είναι τσάντα πλάτης με όγκο 18L και ειδικά σχεδιασμένη για χρήση με...

  Η ENDURA BACK PACK είναι τσάντα πλάτης με όγκο 18L και ειδικά σχεδιασμένη για χρήση με ποδήλατο. Διαθέτει ιμάντες με μαξιλαράκια για τον ώμο, ιμάντες για τη μέση και το στήθος....

  Τιμή:€65.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • PRO VORTEX H20
  PRO VORTEX H20

  Το PRO VORTEX H20 είναι ένας ελαφρύς σάκος πλάτης που διαθέτει  χώρο 8 λίτρων για την ενυδάτωσή σας στις γρήγορες εξορμήσεις σας. 

  Το PRO VORTEX H20 είναι ένας ελαφρύς σάκος πλάτης που διαθέτει  χώρο 8 λίτρων για την...

  Το PRO VORTEX H20 είναι ένας ελαφρύς σάκος πλάτης που διαθέτει  χώρο 8 λίτρων για την ενυδάτωσή σας στις γρήγορες εξορμήσεις σας. 

  Τιμή:€74.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • CAMELBAK ARETE 22 ΜΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ 2lt
  CAMELBAK ARETE 22 ΜΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ 2lt

  O CAMELBAK ARETE 22 είναι μια όμορφη τσάντα για την πλάτη με πολλούς χώρους μεταφοράς των προσωπικών σας αντικειμένων. Επιπλέον διαθέτει χώρο 2 λίτρων για την τοποθέτηση νερού ή άλλου ροφήματος που θα σας ενυδατώσει κατά την άθλησή σας ή την περιήγησή σας. Οι ιμάντες πλάτης και οι ιμάντες μέσης προσφέρουν άνεση κατά τη μεταφορά.

  O CAMELBAK ARETE 22 είναι μια όμορφη τσάντα για την πλάτη με πολλούς χώρους μεταφοράς...

  O CAMELBAK ARETE 22 είναι μια όμορφη τσάντα για την πλάτη με πολλούς χώρους μεταφοράς των προσωπικών σας αντικειμένων. Επιπλέον διαθέτει χώρο 2 λίτρων για την τοποθέτηση νερού...

  Τιμή:€76.50
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • CAMELBAK CLOUD WALKER 16lt ΜΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ 2lt (62353)
  CAMELBAK CLOUD WALKER 16lt ΜΕ...

  Το CAMELBAK CLOUD WALKER 16lt είναι ένα ευρύχωρο σακίδιο πλάτης για να μεταφέρετε προσωπικά σας αντικείμενα σε ταξίδι ή περιήγηση στη εξοχή, ενώ διαθέτει και επιπλέον χώρο για να έχετε μαζί σας νερό ή άλλο υγρό για την ενυδάτωση σας. Διαθέτει ιμάντες στο στήθος και στην πλάτη με μαξιλαράκια για τον ισοκαταμερισμό του βάρους και τη μεγαλύτερη άνεση στη μεταφορά.

  Το CAMELBAK CLOUD WALKER 16lt είναι ένα ευρύχωρο σακίδιο πλάτης για να μεταφέρετε...

  Το CAMELBAK CLOUD WALKER 16lt είναι ένα ευρύχωρο σακίδιο πλάτης για να μεταφέρετε προσωπικά σας αντικείμενα σε ταξίδι ή περιήγηση στη εξοχή, ενώ διαθέτει και επιπλέον χώρο για...

  Τιμή:€80.60
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • ENDURA BACK PACK 25L
  ENDURA BACK PACK 25L

  Η ENDURA BACK PACK είναι τσάντα πλάτης με όγκο 25L  και ειδικά σχεδιασμένη για χρήση με ποδήλατο. Διαθέτει ιμάντες με μαξιλαράκια για τον ώμο, ιμάντες για τη μέση και το στήθος. Η επιφάνεια που ακουμπάει στην πλάτη είναι ενισχυμένη με μαξιλαράκια, αλλά ταυτόχρονα ο σχεδιασμός της προσφέρει αερισμό. Έχει πολλές μικρότερες τσέπες για όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα και συνοδεύεται από ειδικό κάλυμα για την προστασία της από τη βροχή.

  Η ENDURA BACK PACK είναι τσάντα πλάτης με όγκο 25L  και ειδικά σχεδιασμένη για χρήση με...

  Η ENDURA BACK PACK είναι τσάντα πλάτης με όγκο 25L  και ειδικά σχεδιασμένη για χρήση με ποδήλατο. Διαθέτει ιμάντες με μαξιλαράκια για τον ώμο, ιμάντες για τη μέση και το στήθος....

  Τιμή:€82.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • CAMELBAK LOBO ΜΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ 3L
  Καλέστε για διαθεσιμότητα ☎ 210 420 4171
  CAMELBAK LOBO ΜΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ 3L

  CAMELBAK LOBO ΜΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ 3L ένα σακίδιο πλάτης για τους φίλους του ποδηλάτου που θέλουν να έχουν μαζί τους ορισμένα πράγματα για την βόλτα τους. Το σακίδιο συνοδεύεται με υδροδοχείο της ίδιας εταιρείας και χωρητικότητας 3 λίτρων για να έχετε μαζί σας νερό ακόμα και στην πιο μεγάλη βόλτα σας. Η συνολική χωρητικότητα του σακιδίου είναι στα 9 λίτρα και το βάρος του στα 480 γραμμάρια.

  CAMELBAK LOBO ΜΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ 3L ένα σακίδιο πλάτης για τους φίλους του ποδηλάτου που...

  CAMELBAK LOBO ΜΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ 3L ένα σακίδιο πλάτης για τους φίλους του ποδηλάτου που θέλουν να έχουν μαζί τους ορισμένα πράγματα για την βόλτα τους. Το σακίδιο συνοδεύεται με...

  Τιμή:€87.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • CAMELBAK H.A.W.G. 20
  CAMELBAK H.A.W.G. 20

  Το Camelbak H.A.W.G. 20 είναι ένα σακίδιο πλάτης το οποίο περιέχει  δεξαμενή 3 λίτρων για την ενυδάτωσή σας σε όλες τις εξορμήσεις σας.

  Το Camelbak H.A.W.G. 20 είναι ένα σακίδιο πλάτης το οποίο περιέχει  δεξαμενή 3 λίτρων...

  Το Camelbak H.A.W.G. 20 είναι ένα σακίδιο πλάτης το οποίο περιέχει  δεξαμενή 3 λίτρων για την ενυδάτωσή σας σε όλες τις εξορμήσεις σας.

  Τιμή:€118.00
  Αγορά Λεπτομέρειες

Κατηγορίες

Φίλτρα αναζήτησης