ΦΤΕΡΑ - ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ

Υπάρχουν 27 Προϊόντα

Φτερά ποδηλάτου (ή λασπωτήρες) εμπρόσθια, οπίσθια & σετ για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε εσάς - Αποστολές πανελλαδικά!

 • ZEFAL SHIELD LITE
  Καλέστε για διαθεσιμότητα ☎ 210 420 4171
  ZEFAL SHIELD LITE

  Το Zefal Shield Lite είναι οπίσθιο φτερό ποδηλάτου από εύκαμπτο πλαστικό, με έξυπνη κατασκευή που κουμπώνει εύκολα κάτω από την σέλα του αναβάτη για να τον προστατέψει από τις λάσπες και τα νερά της βροχής.

  Το Zefal Shield Lite είναι οπίσθιο φτερό ποδηλάτου από εύκαμπτο πλαστικό, με έξυπνη...

  Το Zefal Shield Lite είναι οπίσθιο φτερό ποδηλάτου από εύκαμπτο πλαστικό, με έξυπνη κατασκευή που κουμπώνει εύκολα κάτω από την σέλα του αναβάτη για να τον προστατέψει από τις...

  Τιμή:€5.90
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • SKS MUD X
  SKS MUD X

  Το SKS MUD X είναι εμπρόσθιο φτερό ποδηλάτου που πιάνεται πάνω στον σκελετό του ποδηλάτου και θα σας προστατέψει από τα νερά που πετάει η μπροστινή ρόδα. Έχει αφρώδη λάστιχα για να πιάνεται, που θα προστατέψουν από γρατζουνιές τον σκελετό του.

  Το SKS MUD X είναι εμπρόσθιο φτερό ποδηλάτου που πιάνεται πάνω στον σκελετό του...

  Το SKS MUD X είναι εμπρόσθιο φτερό ποδηλάτου που πιάνεται πάνω στον σκελετό του ποδηλάτου και θα σας προστατέψει από τα νερά που πετάει η μπροστινή ρόδα. Έχει αφρώδη λάστιχα για...

  Τιμή:€6.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • POLISPORT COLORADO JUNIOR MUDGUARD 20-24''
  POLISPORT COLORADO JUNIOR...

  Φτερά ποδηλάτου: POLISPORT COLORADO JUNIOR MUDGUARD λασπωτήρες για τον εμπρόσθιο και τον οπίσθιο τροχό. Ταιριάζουν σε μεγέθη τροχών από 20" έως και 24". Προστατεύουν το ποδήλατό σας από τη βροχή και τις λάσπες. Ταιριάζουν σε σωλήνες από 27 έως και 35mm. Τοποθετούνται εύκολα στο ποδήλατο και είναι συμβατοί με φρένα v-brakes ή ποδήλατα με ανάρτηση.

  Φτερά ποδηλάτου: POLISPORT COLORADO JUNIOR MUDGUARD λασπωτήρες για τον εμπρόσθιο και...

  Φτερά ποδηλάτου: POLISPORT COLORADO JUNIOR MUDGUARD λασπωτήρες για τον εμπρόσθιο και τον οπίσθιο τροχό. Ταιριάζουν σε μεγέθη τροχών από 20" έως και 24". Προστατεύουν το ποδήλατό...

  Τιμή:€6.10
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • ZEFAL SHIELD LITE XL
  ZEFAL SHIELD LITE XL

  Το Zefal Shield Lite XL είναι οπίσθιο φτερό ποδηλάτου από εύκαμπτο πλαστικό, με έξυπνη κατασκευή που κουμπώνει εύκολα κάτω από την σέλα του αναβάτη για να τον προστατέψει από τις λάσπες και τα νερά της βροχής. Είναι πιο πλατύ από τα άλλα μοντέλα της σειράς για ποδήλατα με φαρδύτερα λάστιχα.

  Το Zefal Shield Lite XL είναι οπίσθιο φτερό ποδηλάτου από εύκαμπτο πλαστικό, με έξυπνη...

  Το Zefal Shield Lite XL είναι οπίσθιο φτερό ποδηλάτου από εύκαμπτο πλαστικό, με έξυπνη κατασκευή που κουμπώνει εύκολα κάτω από την σέλα του αναβάτη για να τον προστατέψει από...

  Τιμή:€6.10
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • ZEFAL DEFLECTOR FC50
  ZEFAL DEFLECTOR FC50

  ZEFAL DEFLECTOR FC50 Πλαστικό ελαφρύ φτερό ποδηλάτου με πλατύ μέτωπο ώστε να σας προστατέψει αποτελεσματικά απέναντι στα νερά και τη λάσπη ακόμα και σε χωμάτινες διαδρομές. Τοποθετείται στο πλαίσιο του ποδηλάτου και σας προστατεύει από τη μπροστινή ρόδα.

  ZEFAL DEFLECTOR FC50 Πλαστικό ελαφρύ φτερό ποδηλάτου με πλατύ μέτωπο ώστε να σας...

  ZEFAL DEFLECTOR FC50 Πλαστικό ελαφρύ φτερό ποδηλάτου με πλατύ μέτωπο ώστε να σας προστατέψει αποτελεσματικά απέναντι στα νερά και τη λάσπη ακόμα και σε χωμάτινες διαδρομές....

  Τιμή:€6.30
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • ZEFAL DEFLECTOR LITE XL
  Καλέστε για διαθεσιμότητα ☎ 210 420 4171
  ZEFAL DEFLECTOR LITE XL

  Ο ZEFAL DEFLECTOR LITE XL είναι εμπρόσθιος λασπωτήρας για ποδήλατα που έχουν τροχούς 27,5" και 29". Κατασκευασμένος από μαλακό πλαστικό, δένει πάνω στο πλαίσιο με δεματικά, ενώ είναι κατάλληλος και για ποδήλατα με αναρτήσεις. Είναι ιδιαίτερα ελαφρύς κι εύκολος στην τοποθέτηση, αποτελεί μια έξυπνη λύση για προστασία από τα νερά και τις λάσπες.

  Ο ZEFAL DEFLECTOR LITE XL είναι εμπρόσθιος λασπωτήρας για ποδήλατα που έχουν τροχούς...

  Ο ZEFAL DEFLECTOR LITE XL είναι εμπρόσθιος λασπωτήρας για ποδήλατα που έχουν τροχούς 27,5" και 29". Κατασκευασμένος από μαλακό πλαστικό, δένει πάνω στο πλαίσιο με δεματικά, ενώ...

  Τιμή:€6.60
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • ZEFAL DEFLECTOR LITE
  Καλέστε για διαθεσιμότητα ☎ 210 420 4171
  ZEFAL DEFLECTOR LITE

  ZEFAL DEFLECTOR LITE Μικρό φτερό για ποδήλατα Mtb με εύκολη τοποθέτηση είτε στο πιρούνι, είτε στα ψαλίδια και πάντα με την ποιότητα Zefal.

  ZEFAL DEFLECTOR LITE Μικρό φτερό για ποδήλατα Mtb με εύκολη τοποθέτηση είτε στο...

  ZEFAL DEFLECTOR LITE Μικρό φτερό για ποδήλατα Mtb με εύκολη τοποθέτηση είτε στο πιρούνι, είτε στα ψαλίδια και πάντα με την ποιότητα Zefal.

  Τιμή:€6.80
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • ASS SAVER EXTENDED
  ASS SAVER EXTENDED

  Το ASS SAVER EXTENDED είναι ένα οπίσθιο φτερό ποδηλάτου που τοποθετείται εύκολα όταν τον θέλουμε και κρύβεται εύκολα όταν δεν τον χρειαζόμαστε. Από εύκαμπτο πλαστικό μπαίνει κάτω από τη σέλα για να μας προστατέψει από τα νερά της βροχής. Το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται με μεγαλύτερο μήκος για ακόμα περισσότερη προστασία.

  Το ASS SAVER EXTENDED είναι ένα οπίσθιο φτερό ποδηλάτου που τοποθετείται εύκολα όταν...

  Το ASS SAVER EXTENDED είναι ένα οπίσθιο φτερό ποδηλάτου που τοποθετείται εύκολα όταν τον θέλουμε και κρύβεται εύκολα όταν δεν τον χρειαζόμαστε. Από εύκαμπτο πλαστικό μπαίνει...

  Τιμή:€7.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • POLISPORT COLORADO MUDGUARD 26''
  POLISPORT COLORADO MUDGUARD 26''

  Φτερά ποδηλάτου: POLISPORT COLORADO MUDGUARD είναι σετ λασπωτήρων για να προστατέψετε το ποδήλατό σας από τις λάσπες και τα νερά. Τοποθετούνται εύκολα στη οπίσθια και την εμπρόσθια ρόδα, είναι κατάλληλοι για μέγεθος ρόδα 26".  Είναι συμβατοί με v-brakes αλλά και με ποδήλατα με ανάρτηση.

  Φτερά ποδηλάτου: POLISPORT COLORADO MUDGUARD είναι σετ λασπωτήρων για να προστατέψετε...

  Φτερά ποδηλάτου: POLISPORT COLORADO MUDGUARD είναι σετ λασπωτήρων για να προστατέψετε το ποδήλατό σας από τις λάσπες και τα νερά. Τοποθετούνται εύκολα στη οπίσθια και την...

  Τιμή:€7.20
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • ZEFAL TRAIL MUDGUARDS 28''
  ZEFAL TRAIL MUDGUARDS 28''

  ZEFAL TRAIL MUDGUARDS. Λασπωτήρες ποδηλάτου zefal για ποδήλατα Trekking 28" (συμβατοί και με αρκετά ποδήλατα 28" από την κατηγορία urban-fitness). Οι λασπωτήρες zefal παρέχουν προστασία από τα νερά και έχουν εύκολη τοποθέτηση.

  ZEFAL TRAIL MUDGUARDS. Λασπωτήρες ποδηλάτου zefal για ποδήλατα Trekking 28" (συμβατοί...

  ZEFAL TRAIL MUDGUARDS. Λασπωτήρες ποδηλάτου zefal για ποδήλατα Trekking 28" (συμβατοί και με αρκετά ποδήλατα 28" από την κατηγορία urban-fitness). Οι λασπωτήρες zefal παρέχουν...

  Τιμή:€7.90
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • ZEFAL CLASSIC 24''-26''
  ZEFAL CLASSIC 24''-26''

  Ο ZEFAL CLASSIC 24"-26" είναι οικονομικός λασπωτήρας για ποδήλατα με τροχό από 24" έως 26". Τοποθετείται εύκολα με δύο βίδες, είναι σε μαύρο χρώμα ενώ είναι συμβατός και εύκολος στην τοποθέτηση ακόμα και σε ποδήλατα με v-brakes.

  Ο ZEFAL CLASSIC 24"-26" είναι οικονομικός λασπωτήρας για ποδήλατα με τροχό από 24" έως...

  Ο ZEFAL CLASSIC 24"-26" είναι οικονομικός λασπωτήρας για ποδήλατα με τροχό από 24" έως 26". Τοποθετείται εύκολα με δύο βίδες, είναι σε μαύρο χρώμα ενώ είναι συμβατός και εύκολος...

  Τιμή:€7.90
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • ASS SAVERS Original
  ASS SAVERS Original

  ASS SAVERS Ένα πρωτότυπο φτερό για το ποδήλατό σας. Αυτός ο πρακτικός λασπωτήρας που τοποθετείται εύκολα όταν τον θέλουμε και κρύβεται εύκολα όταν δεν τον χρειαζόμαστε. 

  ASS SAVERS Ένα πρωτότυπο φτερό για το ποδήλατό σας. Αυτός ο πρακτικός λασπωτήρας που...

  ASS SAVERS Ένα πρωτότυπο φτερό για το ποδήλατό σας. Αυτός ο πρακτικός λασπωτήρας που τοποθετείται εύκολα όταν τον θέλουμε και κρύβεται εύκολα όταν δεν τον χρειαζόμαστε. 

  Τιμή:€8.00
  Αγορά Λεπτομέρειες

Κατηγορίες

Φίλτρα αναζήτησης