ΓΑΝΤΙΑ

Υπάρχουν 30 Προϊόντα

Γάντια ποδηλάτου με Gel και τέλεια εφαρμογή. Αγοράστε online γάντια ποδηλασίας Endura, Fox, Pearl izumi κ.α. - Αποστολές πανελλαδικά!

 • VENTURA kids gloves
  VENTURA kids gloves

  Τα παιδικά γάντια της Ventura, σε ένα νούμερο, για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών. Προσφέρουν σταθερό κράτημα και προστασία των χεριών κατά το παιχνίδι των μικρών αναβατών με το ποδήλατο. Σημ. Στο τελικό στάδιο της παραγγελίας σας, αφήστε μήνυμα με ποιο σχέδιο θέλετε να σας στείλουμε γράφοντας μας τον αντίστοιχο αριθμό.

  Τα παιδικά γάντια της Ventura, σε ένα νούμερο, για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών. Προσφέρουν...

  Τα παιδικά γάντια της Ventura, σε ένα νούμερο, για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών. Προσφέρουν σταθερό κράτημα και προστασία των χεριών κατά το παιχνίδι των μικρών αναβατών με το...

  Τιμή:€5.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • FORCE SHORTY
  FORCE SHORTY

  FORCE SHORTY παιδικά γάντια  για τους μικρούς αλλά και τις μικρές ποδηλάτισσες. Έχουν άριστη ποιότητα κατασκευής και είναι ανθεκτικά στη χρήση. Διαθέτουν velcro στο πάνω μέρος για να αγκαλιάζουν καλύτερα τον καρπό και να είναι σταθερά.

  FORCE SHORTY παιδικά γάντια  για τους μικρούς αλλά και τις μικρές ποδηλάτισσες. Έχουν...

  FORCE SHORTY παιδικά γάντια  για τους μικρούς αλλά και τις μικρές ποδηλάτισσες. Έχουν άριστη ποιότητα κατασκευής και είναι ανθεκτικά στη χρήση. Διαθέτουν velcro στο πάνω μέρος...

  Τιμή:€10.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • FORCE AMARA GEL
  FORCE AMARA GEL

  FORCE AMARA GEL γάντια ποδηλασίας με gel στην εσωτερική πλευρά για περισσότερη απορρόφηση των κραδασμών στους καρπούς. Διαθέτουν velcro στο πάνω μέρος ώστε να κλείνουν και να αγκαλιάζουν τον καρπό για καλύτερη εφαρμογή. Τα υλικά που είναι κατασκευασμένο είναι ανθεκτικά στην σκληρή χρήση.

  FORCE AMARA GEL γάντια ποδηλασίας με gel στην εσωτερική πλευρά για περισσότερη...

  FORCE AMARA GEL γάντια ποδηλασίας με gel στην εσωτερική πλευρά για περισσότερη απορρόφηση των κραδασμών στους καρπούς. Διαθέτουν velcro στο πάνω μέρος ώστε να κλείνουν και να...

  Τιμή:€13.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • PEARL IZUMI KID'S SELECT GLOVE
  PEARL IZUMI KID'S SELECT GLOVE

  Γάντια ποδηλάτου PEARL IZUMI KID'S SELECT GLOVE.

  Γάντια ποδηλάτου PEARL IZUMI KID'S SELECT GLOVE.

  Γάντια ποδηλάτου PEARL IZUMI KID'S SELECT GLOVE.

  Τιμή:€18.60
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • ENDURA RAPIDO MITT
  ENDURA RAPIDO MITT

  ENDURA RAPIDO MITT Κοντά γάντια ποδηλάτου με υλικά λύκρα και σιλικονή για καλύτερο κράτημα στο τιμόνι αλλά και άνεση από την πίεση στις παλάμες. 

  ENDURA RAPIDO MITT Κοντά γάντια ποδηλάτου με υλικά λύκρα και σιλικονή για καλύτερο...

  ENDURA RAPIDO MITT Κοντά γάντια ποδηλάτου με υλικά λύκρα και σιλικονή για καλύτερο κράτημα στο τιμόνι αλλά και άνεση από την πίεση στις παλάμες. 

  Τιμή:€19.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • ENDURA MIGHTY MITT
  ENDURA MIGHTY MITT

  ENDURA MIGHTY MITT Κοντά γάντια ποδηλάτου με πολύ καλό εξαερισμό και σημεία neoprene για ανακούφιση από την πίεση του τιμονιού. Διατίθενται σε μαύρο μπλε και κόκκινο χρώμα. 

  ENDURA MIGHTY MITT Κοντά γάντια ποδηλάτου με πολύ καλό εξαερισμό και σημεία neoprene...

  ENDURA MIGHTY MITT Κοντά γάντια ποδηλάτου με πολύ καλό εξαερισμό και σημεία neoprene για ανακούφιση από την πίεση του τιμονιού. Διατίθενται σε μαύρο μπλε και κόκκινο χρώμα. 

  Τιμή:€21.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • PEARL IZUMI SELECT GLOVE
  PEARL IZUMI SELECT GLOVE

  Τα PEARL IZUMI SELECT GLOVE είναι καλοκαιρινά γάντια ποδηλασίας. Διακρίνονται για την άνεση τους, ενώ διαθέτουν μαξιλαράκια με τζελ για ακόμα μεγαλύτερη ανακούφιση από την πίεση στις παλάμες. Μαλακό συνθετικό δέρμα για αντοχή στην παλάμη που προσφέρει καλό κράτημα και χειρισμό του τιμονιού.

  Τα PEARL IZUMI SELECT GLOVE είναι καλοκαιρινά γάντια ποδηλασίας. Διακρίνονται για την...

  Τα PEARL IZUMI SELECT GLOVE είναι καλοκαιρινά γάντια ποδηλασίας. Διακρίνονται για την άνεση τους, ενώ διαθέτουν μαξιλαράκια με τζελ για ακόμα μεγαλύτερη ανακούφιση από την πίεση...

  Τιμή:€21.20
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • ENDURA MOVISTAR RACE MITT
  ENDURA MOVISTAR RACE MITT

  Γάντια ποδηλάτου από την Endura ντυμένα στα χρώματα της Movistar. Ανατομικά τζελ στην παλάμη για απορρόφηση των δονήσεων ενώ επικάλυμα σιλικόνης προσφέρει καλύτερη συγκράτηση του τιμονιού.

  Γάντια ποδηλάτου από την Endura ντυμένα στα χρώματα της Movistar. Ανατομικά τζελ στην...

  Γάντια ποδηλάτου από την Endura ντυμένα στα χρώματα της Movistar. Ανατομικά τζελ στην παλάμη για απορρόφηση των δονήσεων ενώ επικάλυμα σιλικόνης προσφέρει καλύτερη συγκράτηση...

  Τιμή:€24.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • FOX RANGER GLOVE
  FOX RANGER GLOVE

  FOX RANGER GLOVE μακριά γάντια ποδηλάτου για χρήση MTB. Η σειρά RANGER απευθύνεται τόσο στο χομπίστα όσο και στον προχωρημένο. Έχουν τέλεια εφαρμογή, είναι ανθεκτικά στη σκληρή χρήση και το υλικό που είναι κατασκευασμένα είναι διαπνέον. Διαθέτουν λεπτές γραμμές από σιλικόνη στα δύο δάχτυλα(δείκτη-παράμεσο) για καλύτερη εφαρμογή των δακτύλων στα φρένα. Επιπλέον με τον δείκτη και τον αντίχειρα μπορείτε να χειριστείτε την οθόνη του κινητού σας.

  FOX RANGER GLOVE μακριά γάντια ποδηλάτου για χρήση MTB. Η σειρά RANGER απευθύνεται...

  FOX RANGER GLOVE μακριά γάντια ποδηλάτου για χρήση MTB. Η σειρά RANGER απευθύνεται τόσο στο χομπίστα όσο και στον προχωρημένο. Έχουν τέλεια εφαρμογή, είναι ανθεκτικά στη...

  Τιμή:€26.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • PEARL IZUMI ESCAPE THERMAL GLOVE
  PEARL IZUMI ESCAPE THERMAL GLOVE

  Το PEARL IZUMI ESCAPE THERMAL GLOVE είναι ένα ζευγάρι χειμερινά γάντια εξαιρετικής ποιότητας για όλα τα είδη ποδηλασίας, αλλά μπορείτε να τα φορέσετε και στο τρέξιμο. Είναι ανθεκτικά στη σκληρή χρήση και στις χαμηλές θερμοκρασίες. Ο τέλειος σχεδιασμός τους καθώς και τα υλικά που είναι κατασκευασμένα προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή.

  Το PEARL IZUMI ESCAPE THERMAL GLOVE είναι ένα ζευγάρι χειμερινά γάντια εξαιρετικής...

  Το PEARL IZUMI ESCAPE THERMAL GLOVE είναι ένα ζευγάρι χειμερινά γάντια εξαιρετικής ποιότητας για όλα τα είδη ποδηλασίας, αλλά μπορείτε να τα φορέσετε και στο τρέξιμο. Είναι...

  Τιμή:€26.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • Endura Gripper Fleece Glove
  Endura Gripper Fleece Glove

  Τα Endura Gripper Fleece Glove είναι πολύ άνετα και μαλακά γάντια ποδηλάτου από την Endura. Στο πάνω μέρος έχουν fleece για να προστατεύουν το χέρι από το κρύο, ενώ στο εσωτερικό της παλάμης έχουν σχέδιο από σιλικόνη για να εξασφαλίζουν σωστό και δυνατό κράτημα στο τιμόνι του ποδηλάτου.

  Τα Endura Gripper Fleece Glove είναι πολύ άνετα και μαλακά γάντια ποδηλάτου από την...

  Τα Endura Gripper Fleece Glove είναι πολύ άνετα και μαλακά γάντια ποδηλάτου από την Endura. Στο πάνω μέρος έχουν fleece για να προστατεύουν το χέρι από το κρύο, ενώ στο...

  Τιμή:€27.00
  Αγορά Λεπτομέρειες
 • ENDURA THERMOLITE ROUBAIX GLOVE
  ENDURA THERMOLITE ROUBAIX GLOVE

  ENDURA THERMOLITE ROUBAIX GLOVE Μακριά γάντια ποδηλάτου, με Thermolite και τεφλόν, για αποτελεσματική χρήση απέναντι στο κρύο. Σχεδιασμένα να εφαρμόζουν όμορφα στα χέρια σας, ώστε να έχετε καλύτερο έλεγχο του τιμονιού και των φρένων.

  ENDURA THERMOLITE ROUBAIX GLOVE Μακριά γάντια ποδηλάτου, με Thermolite και τεφλόν, για...

  ENDURA THERMOLITE ROUBAIX GLOVE Μακριά γάντια ποδηλάτου, με Thermolite και τεφλόν, για αποτελεσματική χρήση απέναντι στο κρύο. Σχεδιασμένα να εφαρμόζουν όμορφα στα χέρια σας,...

  Τιμή:€27.00
  Αγορά Λεπτομέρειες

Κατηγορίες

Φίλτρα αναζήτησης

ΓΑΝΤΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ