ΓΑΝΤΙΑ

Υπάρχουν 26 Προϊόντα

Γάντια ποδηλάτου με Gel και τέλεια εφαρμογή. Αγοράστε online γάντια ποδηλασίας Shimano, Endura και Pearl izumi - Αποστολές πανελλαδικά!

 • VENTURA ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ
  VENTURA ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

  Τα παιδικά γάντια της Ventura, σε ένα νούμερο, για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών. Προσφέρουν σταθερό κράτημα και προστασία των χεριών κατά το παιχνίδι των μικρών αναβατών με το ποδήλατο. Σημ. Στο τελικό στάδιο της παραγγελίας σας, αφήστε μήνυμα με ποιο σχέδιο θέλετε να σας στείλουμε γράφοντας μας τον αντίστοιχο αριθμό.

  Τα παιδικά γάντια της Ventura, σε ένα νούμερο, για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών. Προσφέρουν...

  Τα παιδικά γάντια της Ventura, σε ένα νούμερο, για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών. Προσφέρουν σταθερό κράτημα και προστασία των χεριών κατά το παιχνίδι των μικρών αναβατών με το...

  Τιμή:€5.00
  Αγορά Προβολή
 • PEARL IZUMI KID'S SELECT GLOVE
  PEARL IZUMI KID'S SELECT GLOVE

  Γάντια ποδηλάτου PEARL IZUMI KID'S SELECT GLOVE.

  Γάντια ποδηλάτου PEARL IZUMI KID'S SELECT GLOVE.

  Γάντια ποδηλάτου PEARL IZUMI KID'S SELECT GLOVE.

  Τιμή:€18.60
  Αγορά Προβολή
 • ENDURA RAPIDO MITT
  ENDURA RAPIDO MITT

  ENDURA RAPIDO MITT Κοντά γάντια ποδηλάτου με υλικά λύκρα και σιλικονή για καλύτερο κράτημα στο τιμόνι αλλά και άνεση από την πίεση στις παλάμες. 

  ENDURA RAPIDO MITT Κοντά γάντια ποδηλάτου με υλικά λύκρα και σιλικονή για καλύτερο...

  ENDURA RAPIDO MITT Κοντά γάντια ποδηλάτου με υλικά λύκρα και σιλικονή για καλύτερο κράτημα στο τιμόνι αλλά και άνεση από την πίεση στις παλάμες. 

  Τιμή:€19.00
  Αγορά Προβολή
 • ENDURA MIGHTY MITT
  ENDURA MIGHTY MITT

  ENDURA MIGHTY MITT Κοντά γάντια ποδηλάτου με πολύ καλό εξαερισμό και σημεία neoprene για ανακούφιση από την πίεση του τιμονιού. Διατίθενται σε μαύρο μπλε και κόκκινο χρώμα. 

  ENDURA MIGHTY MITT Κοντά γάντια ποδηλάτου με πολύ καλό εξαερισμό και σημεία neoprene...

  ENDURA MIGHTY MITT Κοντά γάντια ποδηλάτου με πολύ καλό εξαερισμό και σημεία neoprene για ανακούφιση από την πίεση του τιμονιού. Διατίθενται σε μαύρο μπλε και κόκκινο χρώμα. 

  Τιμή:€19.00
  Αγορά Προβολή
 • Endura Gripper Fleece Glove
  Endura Gripper Fleece Glove

  Τα Endura Gripper Fleece Glove είναι πολύ άνετα και μαλακά γάντια από την Endura. Στο πάνω μέρος έχουν fleece για να προστατεύουν το χέρι από το κρύο, ενώ στο εσωτερικό της παλάμης έχουν σχέδιο από σιλικόνη για να εξασφαλίζουν σωστό και δυνατό κράτημα στο τιμόνι του ποδηλάτου.

  Τα Endura Gripper Fleece Glove είναι πολύ άνετα και μαλακά γάντια από την Endura. Στο...

  Τα Endura Gripper Fleece Glove είναι πολύ άνετα και μαλακά γάντια από την Endura. Στο πάνω μέρος έχουν fleece για να προστατεύουν το χέρι από το κρύο, ενώ στο εσωτερικό της...

  Τιμή:€20.00
  Αγορά Προβολή
 • PEARL IZUMI SELECT GLOVE
  PEARL IZUMI SELECT GLOVE

  Τα PEARL IZUMI SELECT GLOVE είναι καλοκαιρινά γάντια ποδηλασίας. Διακρίνονται για την άνεση τους, ενώ διαθέτουν μαξιλαράκια με τζελ για ακόμα μεγαλύτερη ανακούφιση από την πίεση στις παλάμες. Μαλακό συνθετικό δέρμα για αντοχή στην παλάμη που προσφέρει καλό κράτημα και χειρισμό του τιμονιού.

  Τα PEARL IZUMI SELECT GLOVE είναι καλοκαιρινά γάντια ποδηλασίας. Διακρίνονται για την...

  Τα PEARL IZUMI SELECT GLOVE είναι καλοκαιρινά γάντια ποδηλασίας. Διακρίνονται για την άνεση τους, ενώ διαθέτουν μαξιλαράκια με τζελ για ακόμα μεγαλύτερη ανακούφιση από την πίεση...

  Τιμή:€21.20
  Αγορά Προβολή
 • PEARL IZUMI THERMAL CONDUCTIVE GLOVE
  PEARL IZUMI THERMAL CONDUCTIVE...

  Τα PEARL IZUMI THERMAL CONDUCTIVE GLOVE είναι χειμερινά γάντια ποδηλασίας από μαλακό ύφασμα. Προσφέρουν άνεση και καλή εφαρμογή, ενώ αποβάλλουν γρήγορα την υγρασία και τον ιδρώτα. Επιπλέον στον δείκτη και τον αντίχειρα υπάρχει συνθετικό αγώγιμο δέρμα για να μπορείτε να χειριστείτε την οθόνη του κινητού σας χωρίς να χρειάζεται να τα βγάλετε. Προστατεύουν αποτελεσματικά από το κρύο και τον αέρα ενώ έχουμε μεγάλη αντοχή και στο νερό.

  Τα PEARL IZUMI THERMAL CONDUCTIVE GLOVE είναι χειμερινά γάντια ποδηλασίας από μαλακό...

  Τα PEARL IZUMI THERMAL CONDUCTIVE GLOVE είναι χειμερινά γάντια ποδηλασίας από μαλακό ύφασμα. Προσφέρουν άνεση και καλή εφαρμογή, ενώ αποβάλλουν γρήγορα την υγρασία και τον...

  Τιμή:€25.00
  Αγορά Προβολή
 • ENDURA THERMOLITE ROUBAIX GLOVE
  ENDURA THERMOLITE ROUBAIX GLOVE

  ENDURA THERMOLITE ROUBAIX GLOVE Μακριά γάντια ποδηλάτου, με Thermolite και τεφλόν, για αποτελεσματική χρήση απέναντι στο κρύο. Σχεδιασμένα να εφαρμόζουν όμορφα στα χέρια σας, ώστε να έχετε καλύτερο έλεγχο του τιμονιού και των φρένων.

  ENDURA THERMOLITE ROUBAIX GLOVE Μακριά γάντια ποδηλάτου, με Thermolite και τεφλόν, για...

  ENDURA THERMOLITE ROUBAIX GLOVE Μακριά γάντια ποδηλάτου, με Thermolite και τεφλόν, για αποτελεσματική χρήση απέναντι στο κρύο. Σχεδιασμένα να εφαρμόζουν όμορφα στα χέρια σας,...

  Τιμή:€25.00
  Αγορά Προβολή
 • PEARL IZUMI ESCAPE THERMAL GLOVE
  PEARL IZUMI ESCAPE THERMAL GLOVE

  Το PEARL IZUMI ESCAPE THERMAL GLOVE είναι ένα ζευγάρι χειμερινά γάντια εξαιρετικής ποιότητας για όλα τα είδη ποδηλασίας, αλλά μπορείτε να τα φορέσετε και στο τρέξιμο. Είναι ανθεκτικά στη σκληρή χρήση και στις χαμηλές θερμοκρασίες. Ο τέλειος σχεδιασμός τους καθώς και τα υλικά που είναι κατασκευασμένα προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή.

  Το PEARL IZUMI ESCAPE THERMAL GLOVE είναι ένα ζευγάρι χειμερινά γάντια εξαιρετικής...

  Το PEARL IZUMI ESCAPE THERMAL GLOVE είναι ένα ζευγάρι χειμερινά γάντια εξαιρετικής ποιότητας για όλα τα είδη ποδηλασίας, αλλά μπορείτε να τα φορέσετε και στο τρέξιμο. Είναι...

  Τιμή:€26.00
  Αγορά Προβολή
 • ENDURA MOVISTAR RACE MITT
  ENDURA MOVISTAR RACE MITT

  Γάντια ποδηλάτου από την Endura ντυμένα στα χρώματα της Movistar. Ανατομικά τζελ στην παλάμη για απορρόφηση των δονήσεων ενώ επικάλυμα σιλικόνης προσφέρει καλύτερη συγκράτηση του τιμονιού.

  Γάντια ποδηλάτου από την Endura ντυμένα στα χρώματα της Movistar. Ανατομικά τζελ στην...

  Γάντια ποδηλάτου από την Endura ντυμένα στα χρώματα της Movistar. Ανατομικά τζελ στην παλάμη για απορρόφηση των δονήσεων ενώ επικάλυμα σιλικόνης προσφέρει καλύτερη συγκράτηση...

  Τιμή:€29.00
  Αγορά Προβολή
 • PEARL IZUMI SELECT GEL GLOVE
  PEARL IZUMI SELECT GEL GLOVE

  PEARL IZUMI SELECT GEL GLOVE Γάντια ποδηλάτου με μαλακό συνθετικό δέρμα από κάτω και τζελ γεμίσματα για μεγαλύτερη άνεση. Ειδικό άνοιγμα για εύκολη αφαίρεσή τους. 

  PEARL IZUMI SELECT GEL GLOVE Γάντια ποδηλάτου με μαλακό συνθετικό δέρμα από κάτω και...

  PEARL IZUMI SELECT GEL GLOVE Γάντια ποδηλάτου με μαλακό συνθετικό δέρμα από κάτω και τζελ γεμίσματα για μεγαλύτερη άνεση. Ειδικό άνοιγμα για εύκολη αφαίρεσή τους. 

  Τιμή:€29.00
  Αγορά Προβολή
 • Sportful Impronta Glove
  Sportful Impronta Glove

  Τα Sportful Impronta Glove είναι χειμερινά γάντια (για χρήση σε ποδήλατο και όχι μόνο) ώστε να μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας ακόμα και στο κρύο. Η πλέξη τους τα καθιστά ιδανικά για μεγάλο εύρος θερμοκρασιών, όχι δηλαδή απαραίτητα μόνο χαμηλές θερμοκρασίες. Στην παλάμη βρίσκει κανείς σχέδιο από σιλικόνη για πιο αποτελεσματικό και σταθερό κράτημα του τιμονιού. Βγαίνει σε κόκκινο, μαύρο και κίτρινο χρώμα.

  Τα Sportful Impronta Glove είναι χειμερινά γάντια (για χρήση σε ποδήλατο και όχι μόνο)...

  Τα Sportful Impronta Glove είναι χειμερινά γάντια (για χρήση σε ποδήλατο και όχι μόνο) ώστε να μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας ακόμα και στο κρύο. Η πλέξη τους τα καθιστά...

  Τιμή:€29.90
  Αγορά Προβολή
 • Endura Windchill Gloves
  Endura Windchill Gloves

  Τα Endura Windchill Gloves είναι γάντια ποδηλάτου φτιαγμένα από αντιανεμικό ύφασμα. Στο πάνω μέρος τους έχουν μεγάλη ανοχή και στο νερό. Στο εσωτερικό της παλάμης υπάρχουν τοποθετημένα τζελ μαξιλαράκια για την απορρόφηση των κραδασμών κατά τη χρήση. Στην άκρη του μέσου και του δείκτη υπάρχει σχέδιο από σιλικόνη για να εξασφαλίζεται η σωστή επαφή και κράτημα του φρένου. Πολύ καλή επιλογή για χειμωνιάτικες βόλτες.

  Τα Endura Windchill Gloves είναι γάντια ποδηλάτου φτιαγμένα από αντιανεμικό ύφασμα. Στο...

  Τα Endura Windchill Gloves είναι γάντια ποδηλάτου φτιαγμένα από αντιανεμικό ύφασμα. Στο πάνω μέρος τους έχουν μεγάλη ανοχή και στο νερό. Στο εσωτερικό της παλάμης υπάρχουν...

  Τιμή:€29.90
  Αγορά Προβολή
 • PEARL IZUMI PRO AERO ESSENTIALS UNISEX
  PEARL IZUMI PRO AERO ESSENTIALS...

  Τα PEARL IZUMI PRO AERO ESSENTIALS UNISEX είναι καλοκαιρινά γάντια για ποδηλασία. Το PRO ύφασμα προσφέρει επαρκή αερισμό του χεριού, ενώ εσωτερικά η παλάμη έχει συνθετικό μαλακό δέρμα που προσφέρει καλή επαφή με το τιμόνι και μεγάλη άνεση.

  Τα PEARL IZUMI PRO AERO ESSENTIALS UNISEX είναι καλοκαιρινά γάντια για ποδηλασία. Το...

  Τα PEARL IZUMI PRO AERO ESSENTIALS UNISEX είναι καλοκαιρινά γάντια για ποδηλασία. Το PRO ύφασμα προσφέρει επαρκή αερισμό του χεριού, ενώ εσωτερικά η παλάμη έχει συνθετικό μαλακό...

  Τιμή:€30.40
  Αγορά Προβολή
 • PEARL IZUMI ELITE GEL GLOVE
  PEARL IZUMI ELITE GEL GLOVE

  Τα PEARL IZUMI ELITE GEL GLOVE είναι καλοκαιρινά ποδηλατικά γάντια που προσφέρουν προστασία στον καρπό και την παλάμη του αναβάτη με τα ανατομικά μαξιλαράκια τζελ που διαθέτουν. Το εσωτερικό της παλάμης είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό συνθετικό δέρμα για καλύτερη επαφή και χειρισμό του τιμονιού. Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει την εύκολη εξαγωγή τους. Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε το κατάλληλο μέγεθος για το χέρι σας.

  Τα PEARL IZUMI ELITE GEL GLOVE είναι καλοκαιρινά ποδηλατικά γάντια που προσφέρουν...

  Τα PEARL IZUMI ELITE GEL GLOVE είναι καλοκαιρινά ποδηλατικά γάντια που προσφέρουν προστασία στον καρπό και την παλάμη του αναβάτη με τα ανατομικά μαξιλαράκια τζελ που διαθέτουν....

  Τιμή:€30.80
  Αγορά Προβολή
 • ENDURA HUMMVEE PLUS GLOVE
  ENDURA HUMMVEE PLUS GLOVE

  ENDURA HUMMVEE PLUS GLOVE ένα ζευγάρι γάντια ειδικά κατασκευασμένα για χρήση από ποδήλατα βουνού. Έχουν ανθεκτικό εξωτερικό ύφασμα για να αντέχουν στην επαφή με τα κλαδιά ώστε να προστατεύουν τα χέρια σας. Στο εσωτερικό τους υπάρχει ειδικό jel για την καλύτερη δυνατή απορρόφηση των κραδασμών.

  ENDURA HUMMVEE PLUS GLOVE ένα ζευγάρι γάντια ειδικά κατασκευασμένα για χρήση από...

  ENDURA HUMMVEE PLUS GLOVE ένα ζευγάρι γάντια ειδικά κατασκευασμένα για χρήση από ποδήλατα βουνού. Έχουν ανθεκτικό εξωτερικό ύφασμα για να αντέχουν στην επαφή με τα κλαδιά ώστε...

  Τιμή:€31.00
  Αγορά Προβολή
 • SHIMANO SAINT GLOVES
  SHIMANO SAINT GLOVES

  SHIMANO SAINT GLOVES Γάντια ποδηλάτου για απόλυτη downhill ή free-ride χρήση της σειράς Saint. Με ανάγλυφο πάνω το σήμα Saint σε πράσινο-μαύρο χρώμα και προστατευτικό του χεριού στο πάνω μέρος. 

  SHIMANO SAINT GLOVES Γάντια ποδηλάτου για απόλυτη downhill ή free-ride χρήση της σειράς...

  SHIMANO SAINT GLOVES Γάντια ποδηλάτου για απόλυτη downhill ή free-ride χρήση της σειράς Saint. Με ανάγλυφο πάνω το σήμα Saint σε πράσινο-μαύρο χρώμα και προστατευτικό του χεριού...

  Τιμή:€32.00
  Αγορά Προβολή
 • SIX2 GLX
  SIX2 GLX

  Ισοθερμικό γάντι κατασκευασμένο από ίνες carbon για τέλεια εφαρμογή και αντοχή στη χρήση. Ο ρόλος του είναι να φοριέται μέσα από τα γάντια σας για να κρατάει τα χέρια ακόμα πιο ζεστά. Όταν οι θερμοκρασίες είναι αρκετά χαμηλές τότε αυτά τα γάντια είναι η καλύτερη λύση.

  Ισοθερμικό γάντι κατασκευασμένο από ίνες carbon για τέλεια εφαρμογή και αντοχή στη...

  Ισοθερμικό γάντι κατασκευασμένο από ίνες carbon για τέλεια εφαρμογή και αντοχή στη χρήση. Ο ρόλος του είναι να φοριέται μέσα από τα γάντια σας για να κρατάει τα χέρια ακόμα πιο...

  Τιμή:€34.00
  Αγορά Προβολή

Κατηγορίες

Φίλτρα αναζήτησης

ΓΑΝΤΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ