ΦΩΤΑ

Υπάρχουν 60 Προϊόντα

Φώτα ποδηλάτου Lezyne, Cateye, Blackburn, Smart, BBB κ.α. Επιλέξτε τα φίλτρα "εμπροσθια", "οπίσθια" ή "σετ" και δείτε όλες τις επιλογές!

 • M-WAVE COBRA 2
  M-WAVE COBRA 2

  Φώτα ποδηλάτου: Τα Cobra 2 είναι σετ φωτάκια LED από τη M-Wave για μπρος και πίσω στο ποδήλατό σας. Σε πολύ οικονομική τιμή.

  Φώτα ποδηλάτου: Τα Cobra 2 είναι σετ φωτάκια LED από τη M-Wave για μπρος και πίσω στο...

  Φώτα ποδηλάτου: Τα Cobra 2 είναι σετ φωτάκια LED από τη M-Wave για μπρος και πίσω στο ποδήλατό σας. Σε πολύ οικονομική τιμή.

  Τιμή:€4.50
  Αγορά Προβολή
 • M-WAVE COBRA IV ΣΕΤ
  M-WAVE COBRA IV ΣΕΤ

  Το M-WAVE COBRA IV είναι σετ φώτων για το ποδήλατό σας. Κάθε φωτάκι έχει 2 LED και θα σας κάνει ορατούς στις βραδινές σας βόλτες. Το οπίσθιο φως είναι κόκκινο, το εμπρόσθιο λευκό, έχουν πολύ χαμηλό βάρος και τοποθετούνται πολύ εύκολα πάνω στο ποδήλατο χωρίς εργαλεία. Λειτουργούν με μία μπαταρία CR 2032 το καθένα, οι οποίες περιλαμβάνονται.

  Το M-WAVE COBRA IV είναι σετ φώτων για το ποδήλατό σας. Κάθε φωτάκι έχει 2 LED και θα...

  Το M-WAVE COBRA IV είναι σετ φώτων για το ποδήλατό σας. Κάθε φωτάκι έχει 2 LED και θα σας κάνει ορατούς στις βραδινές σας βόλτες. Το οπίσθιο φως είναι κόκκινο, το εμπρόσθιο...

  Τιμή:€4.50
  Αγορά Προβολή
 • M-WAVE NINJA MINI 2-LED LIGHT
  M-WAVE NINJA MINI 2-LED LIGHT

  Το M-WAVE NINJA MINI 2-LED LIGHT είναι ένα εμπρόσθιο οικονομικό φωτάκι για το ποδήλατό σας με 2 LED που θα σας κάνει ορατούς στη βραδινή σας βόλτα. Εκείνο που το κάνει ιδιαίτερο, ωστόσο, είναι ο σχεδιασμός του, αφού προσπαθεί να αναπαραστήσει το κεφάλι ενός νίτζα, εξού και η ονομασία του.

  Το M-WAVE NINJA MINI 2-LED LIGHT είναι ένα εμπρόσθιο οικονομικό φωτάκι για το ποδήλατό...

  Το M-WAVE NINJA MINI 2-LED LIGHT είναι ένα εμπρόσθιο οικονομικό φωτάκι για το ποδήλατό σας με 2 LED που θα σας κάνει ορατούς στη βραδινή σας βόλτα. Εκείνο που το κάνει...

  Τιμή:€4.50
  Αγορά Προβολή
 • M-WAVE APOLLON 5.2
  M-WAVE APOLLON 5.2

  To M-WAVE APOLLON 5.2 είναι εμπρόσθιο φωτάκι ποδηλάτου εφοδιασμένο με 5 LED για να είστε ορατοί τη νύχτα. Διαθέτει δύο καταστάσεις λειτουργίας (συνεχής φωτισμός και φλας), ενώ με τη βάση που διαθέτει μπορεί να τοποθετηθεί σε τιμόνια διαμέτρου από 22,2mm έως και 31,8mm. Λειτουργεί με 3 μπαταρίες 3 ΑΑΑ οι οποίες περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

  To M-WAVE APOLLON 5.2 είναι εμπρόσθιο φωτάκι ποδηλάτου εφοδιασμένο με 5 LED για να...

  To M-WAVE APOLLON 5.2 είναι εμπρόσθιο φωτάκι ποδηλάτου εφοδιασμένο με 5 LED για να είστε ορατοί τη νύχτα. Διαθέτει δύο καταστάσεις λειτουργίας (συνεχής φωτισμός και φλας), ενώ...

  Τιμή:€5.60
  Αγορά Προβολή
 • BBB BLS-52 REAR LIGHT
  Καλέστε για διαθεσιμότητα ☎ 210 420 4171
  BBB BLS-52 REAR LIGHT

  Το BBB BLS-52 REAR LIGHT είναι ένα δυνατό οπίσθιο φωτάκι ποδηλάτου σε πολύ οικονομική τιμή, για να είστε ασφαλείς στις βραδινές σας μετακινήσεις. Διαθέτει τρία δυνατά LED και δύο διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας, δουλεύει με δύο μπαταρίες τύπου ΑΑΑ.

  Το BBB BLS-52 REAR LIGHT είναι ένα δυνατό οπίσθιο φωτάκι ποδηλάτου σε πολύ οικονομική...

  Το BBB BLS-52 REAR LIGHT είναι ένα δυνατό οπίσθιο φωτάκι ποδηλάτου σε πολύ οικονομική τιμή, για να είστε ασφαλείς στις βραδινές σας μετακινήσεις. Διαθέτει τρία δυνατά LED και...

  Τιμή:€6.00
  Αγορά Προβολή
 • SMART TAIL REAR LIGHT
  SMART TAIL REAR LIGHT

  Φωτα ποδηλάτου οπίσθια: SMART TAIL REAR LIGHT Ένα από τα πιο αξιόπιστα οπίσθια φώτα ποδηλάτου. Διαθέτει 3 λειτουργίες και λειτουργεί με δυο μπαταρίες ΑΑΑ.

  Φωτα ποδηλάτου οπίσθια: SMART TAIL REAR LIGHT Ένα από τα πιο αξιόπιστα οπίσθια φώτα...

  Φωτα ποδηλάτου οπίσθια: SMART TAIL REAR LIGHT Ένα από τα πιο αξιόπιστα οπίσθια φώτα ποδηλάτου. Διαθέτει 3 λειτουργίες και λειτουργεί με δυο μπαταρίες ΑΑΑ.

  Τιμή:€7.00
  Αγορά Προβολή
 • CATEYE OMNI 3
  CATEYE OMNI 3

  CATEYE OMNI 3 Πίσω φως με τρία led από την CATEYE για το ποδήλατό σας. Διαθέτει 3 προγράμματα φωτισμού ένα σταθερό και δύο παλλόμενα. Οι ώρες λειτουργίας για το κάθε πρόγραμμα είναι 100, 150 και 200 αντίστοιχα. Παίρνει δύο μπαταρίες ΑΑΑ οι οποίες συμπεριλαμβάνονται.

  CATEYE OMNI 3 Πίσω φως με τρία led από την CATEYE για το ποδήλατό σας. Διαθέτει 3...

  CATEYE OMNI 3 Πίσω φως με τρία led από την CATEYE για το ποδήλατό σας. Διαθέτει 3 προγράμματα φωτισμού ένα σταθερό και δύο παλλόμενα. Οι ώρες λειτουργίας για το κάθε πρόγραμμα...

  Τιμή:€9.60
  Αγορά Προβολή
 • ΦΩΤΑΚΙ ΟΠΙΣΘΙΟ
  ΦΩΤΑΚΙ ΟΠΙΣΘΙΟ

  Ένα οικονομικό οπίσθιο φωτάκι με δύο δυνατά LED που θα σας προσφέρουν ασφάλεια στις βραδινές σας βόλτες αφού θα είστε ορατοί σε ακτίνα 180 μοιρών από πίσω. Λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑΑ οι οποίες συμπεριλαμβάνονται.

  Ένα οικονομικό οπίσθιο φωτάκι με δύο δυνατά LED που θα σας προσφέρουν ασφάλεια στις...

  Ένα οικονομικό οπίσθιο φωτάκι με δύο δυνατά LED που θα σας προσφέρουν ασφάλεια στις βραδινές σας βόλτες αφού θα είστε ορατοί σε ακτίνα 180 μοιρών από πίσω. Λειτουργεί με δύο...

  Τιμή:€10.00
  Αγορά Προβολή
 • M-WAVE APOLLON 1.3 1 WATT
  Καλέστε για διαθεσιμότητα ☎ 210 420 4171
  M-WAVE APOLLON 1.3 1 WATT

  Το M-WAVE APOLLON 1.3 είναι εμπρόσθιο φως για το ποδήλατό σας το οποίο μέσω ενός ισχυρού LED αποδίδει 1 Watt. Διαθέτει τρεις τρόπους λειτουργίας (συνεχώς ανοιχτό και δύο διαφορετικούς τρόπους να αναβοσβήνει). Έχει αδιάβροχο σχεδιασμό και η βάση του είναι κατάλληλη για τιμόνια με διάμετρο από 22,2mm έως και 31,8mm. Λειτουργεί με τρεις μπαταρίες ΑΑΑ οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία.

  Το M-WAVE APOLLON 1.3 είναι εμπρόσθιο φως για το ποδήλατό σας το οποίο μέσω ενός...

  Το M-WAVE APOLLON 1.3 είναι εμπρόσθιο φως για το ποδήλατό σας το οποίο μέσω ενός ισχυρού LED αποδίδει 1 Watt. Διαθέτει τρεις τρόπους λειτουργίας (συνεχώς ανοιχτό και δύο...

  Τιμή:€10.10
  Αγορά Προβολή
 • M-WAVE LED-FRONTLIGHT 3 WATT
  M-WAVE LED-FRONTLIGHT 3 WATT

  Το M-WAVE LED-FRONTLIGHT είναι ισχυρό εμπρόσθιο φως για το ποδήλατό σας. Διαθέτει ένα άσπρο LED που αποδίδει 3 Watt. Έχει δύο τρόπους λειτουργίας (σταθερά ανοικτό και αναβοσβήνει). Έχει αδιάβροχο σχεδιασμό και η βάση που το συνοδεύει είναι κατάλληλη για τιμόνια από 22,2mm έως και 31,8mm διάμετρο. Λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑΑ οι οποίες περιλαμβάνονται στη συσκευασία του.

  Το M-WAVE LED-FRONTLIGHT είναι ισχυρό εμπρόσθιο φως για το ποδήλατό σας. Διαθέτει ένα...

  Το M-WAVE LED-FRONTLIGHT είναι ισχυρό εμπρόσθιο φως για το ποδήλατό σας. Διαθέτει ένα άσπρο LED που αποδίδει 3 Watt. Έχει δύο τρόπους λειτουργίας (σταθερά ανοικτό και...

  Τιμή:€10.10
  Αγορά Προβολή
 • VISTO SHOE LIGHT
  VISTO SHOE LIGHT

  VISTO SHOE LIGHT Φωτάκι ασφαλείας για παπούτσι, με εξαιρετικά φωτεινά LED. Βοηθά στη βελτίωση της ορατότητας και της ασφάλειας κατά την ποδηλασία.

  VISTO SHOE LIGHT Φωτάκι ασφαλείας για παπούτσι, με εξαιρετικά φωτεινά LED. Βοηθά στη...

  VISTO SHOE LIGHT Φωτάκι ασφαλείας για παπούτσι, με εξαιρετικά φωτεινά LED. Βοηθά στη βελτίωση της ορατότητας και της ασφάλειας κατά την ποδηλασία.

  Τιμή:€10.50
  Αγορά Προβολή
 • CANNONDALE HINDSITE
  CANNONDALE HINDSITE

  Με τέσσερα φωτεινά LED το Hindsite της Cannondale είναι ένα οπίσθιο φως που θα σας προσφέρει ορατότητα μέχρι και 300 μέτρα. Έχει τρεις διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας και είναι αδιάβροχο.

  Με τέσσερα φωτεινά LED το Hindsite της Cannondale είναι ένα οπίσθιο φως που θα σας...

  Με τέσσερα φωτεινά LED το Hindsite της Cannondale είναι ένα οπίσθιο φως που θα σας προσφέρει ορατότητα μέχρι και 300 μέτρα. Έχει τρεις διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας και...

  Τιμή:€11.00
  Αγορά Προβολή

Κατηγορίες

Φίλτρα αναζήτησης

Ποδήλατα Κεφαλάς - Reviews