ΚΟΝΤΕΡ & ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΙ

Υπάρχουν 39 Προϊόντα

Κοντέρ ποδηλάτου ασύρματα (με ή χωρίς παλμογράφο), ενσύρματα και παλμογράφοι ρολόι - Μάρκες: Polar, Sigma, Pro, Cateye & Vdo.

Επιλέξτε κοντέρ ποδηλάτου ή παλμογράφο ρολόι και κάντε την αγορά σας online - Αποστολές πανελλαδικά.

 • POLAR WEARLINK BATTERY SET CR2025
  POLAR WEARLINK BATTERY SET CR2025

  Η Polar Wearlink Battery set cr2025 είναι ανταλλακτική μπαταρία για κοντέρ-παλμογράφους Polar. Διακρίνεται για τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

  Η Polar Wearlink Battery set cr2025 είναι ανταλλακτική μπαταρία για κοντέρ-παλμογράφους...

  Η Polar Wearlink Battery set cr2025 είναι ανταλλακτική μπαταρία για κοντέρ-παλμογράφους Polar. Διακρίνεται για τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

  Τιμή:€6.00
  Αγορά Προβολή
 • VDO ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΑ
  VDO ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΑ

  Απαραίτητο εξάρτημα για την λειτουργία του κοντέρ του ποδηλάτού σας είναι ο μαγνήτης που τοποθετείται στην ακτίνα του τροχού. Ένας αξιόπιστος μαγνήτης από την VDO για το ποδήλατό σας.

  Απαραίτητο εξάρτημα για την λειτουργία του κοντέρ του ποδηλάτού σας είναι ο μαγνήτης...

  Απαραίτητο εξάρτημα για την λειτουργία του κοντέρ του ποδηλάτού σας είναι ο μαγνήτης που τοποθετείται στην ακτίνα του τροχού. Ένας αξιόπιστος μαγνήτης από την VDO για το...

  Τιμή:€7.00
  Αγορά Προβολή
 • CATEYE VELO 7
  CATEYE VELO 7

  CATEYE VELO 7 Μια οικονομική πρόταση από την CATEYE για το ποδήλατό σας. Είναι ενσύρματο και πολύ εύκολο στην εγκατάσταση. Έχει τις βασικές λειτουργίες που έχουν σχεδόν όλα τα κοντέρ ποδηλάτου, όπως ταχύτητα ανά ώρα, συνολικά χιλιόμετρα, μερικά χιλιόμετρα, χρόνο ποδηλασίας, μέση ωριαία ταχύτητα, μέγιστη ταχύτητα και ένδειξη ώρας.

  CATEYE VELO 7 Μια οικονομική πρόταση από την CATEYE για το ποδήλατό σας. Είναι...

  CATEYE VELO 7 Μια οικονομική πρόταση από την CATEYE για το ποδήλατό σας. Είναι ενσύρματο και πολύ εύκολο στην εγκατάσταση. Έχει τις βασικές λειτουργίες που έχουν σχεδόν όλα τα...

  Τιμή:€15.60
  Αγορά Προβολή
 • CATEYE VELO 9
  CATEYE VELO 9

  Το CATEYE VELO 9 είναι ένα ενσύρματο κοντέρ ποδηλάτου, εφάμιλλο του VELO7 με επιπλέον την λειτουργία της μέτρησης των θερμίδων που καταναλώνετε όση ώρα κάνετε ποδήλατο. Οι υπόλοιπες λειτουργίες του ενδεικτικά είναι ταχύτητα την ώρα, συνολικά χιλιόμετρα, μερικά χιλιόμετρα, χρόνο ποδηλασίας, μέση ωριαία ταχύτητα, μέγιστη ταχύτητα και ένδειξη ώρας.

  Το CATEYE VELO 9 είναι ένα ενσύρματο κοντέρ ποδηλάτου, εφάμιλλο του VELO7 με επιπλέον...

  Το CATEYE VELO 9 είναι ένα ενσύρματο κοντέρ ποδηλάτου, εφάμιλλο του VELO7 με επιπλέον την λειτουργία της μέτρησης των θερμίδων που καταναλώνετε όση ώρα κάνετε ποδήλατο. Οι...

  Τιμή:€18.40
  Αγορά Προβολή
 • SIGMA BC 5.12
  Καλέστε για διαθεσιμότητα ☎ 210 420 4171
  SIGMA BC 5.12

  Το SIGMA BC 5.12 είναι ένα απλό και ευδιάκριτο κοντέρ ποδηλάτου. Ενσύρματο αλλά με πολύ απλή εγκατάσταση, διαθέτει ένα κουμπί για να σας δείχνει την ταχύτητά σας αλλά και δεδομένα για την ταχύτητα και τον χρόνο.

  Το SIGMA BC 5.12 είναι ένα απλό και ευδιάκριτο κοντέρ ποδηλάτου. Ενσύρματο αλλά με πολύ...

  Το SIGMA BC 5.12 είναι ένα απλό και ευδιάκριτο κοντέρ ποδηλάτου. Ενσύρματο αλλά με πολύ απλή εγκατάσταση, διαθέτει ένα κουμπί για να σας δείχνει την ταχύτητά σας αλλά και...

  Τιμή:€19.00
  Αγορά Προβολή
 • CATEYE VELO 8
  CATEYE VELO 8

  To CATEYE VELO 8 είναι ένα εισαγωγικό μοντέλο στα κοντέρ των ποδηλάτων. Έχει 8 βασικές λειτουργίες όπως είναι η μέση ταχύτητα, η στιγμιαία ταχύτητα και η συνολική απόσταση, αλλά επιπλέον προσφέρει πληροφορίες για την καύση των θερμίδων σας κατά την προπόνηση ή τη βόλτα σας. Μία άριστη επιλογή εάν δεν θέλετε να διαθέσετε πολλά χρήματα για την αγορά κοντέρ.

  To CATEYE VELO 8 είναι ένα εισαγωγικό μοντέλο στα κοντέρ των ποδηλάτων. Έχει 8 βασικές...

  To CATEYE VELO 8 είναι ένα εισαγωγικό μοντέλο στα κοντέρ των ποδηλάτων. Έχει 8 βασικές λειτουργίες όπως είναι η μέση ταχύτητα, η στιγμιαία ταχύτητα και η συνολική απόσταση, αλλά...

  Τιμή:€20.00
  Αγορά Προβολή
 • SIGMA BC 8.12 WIRED
  SIGMA BC 8.12 WIRED

  Το SIGMA BC 8.12 είναι κοντέρ ποδηλάτου με 8 βασικές λειτουργίες ταχύτητας, χρόνου και απόστασης που χρειάζονται ακόμα και αρχάριοι αναβάτες. Μεγάλη οθόνη υγρών κρυστάλλων προσφέρει γρήγορα και άμεσα τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

  Το SIGMA BC 8.12 είναι κοντέρ ποδηλάτου με 8 βασικές λειτουργίες ταχύτητας, χρόνου και...

  Το SIGMA BC 8.12 είναι κοντέρ ποδηλάτου με 8 βασικές λειτουργίες ταχύτητας, χρόνου και απόστασης που χρειάζονται ακόμα και αρχάριοι αναβάτες. Μεγάλη οθόνη υγρών κρυστάλλων...

  Τιμή:€23.00
  Αγορά Προβολή
 • PRO SX4-X
  PRO SX4-X

  ΚΟΝΤΕΡ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ PRO SX4-X. Ένα ποιοτικό και όμορφο ταχύμετρο ποδηλάτου από την Pro. Έχει όλες τις βασικές λειτουργίες που αναζητεί κανείς σε ένα κοντέρ. 

  ΚΟΝΤΕΡ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ PRO SX4-X. Ένα ποιοτικό και όμορφο ταχύμετρο ποδηλάτου από την Pro....

  ΚΟΝΤΕΡ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ PRO SX4-X. Ένα ποιοτικό και όμορφο ταχύμετρο ποδηλάτου από την Pro. Έχει όλες τις βασικές λειτουργίες που αναζητεί κανείς σε ένα κοντέρ. 

  Σε προσφορά! Τιμή:€25.00
  Αγορά Προβολή
 • VDO M1.1 WIRED
  Καλέστε για διαθεσιμότητα ☎ 210 420 4171
  VDO M1.1 WIRED

  VDO M1.1 WIRED Ενσύρματο κοντέρ από την VDO για όλα τα ποδήλατα. Στην οθόνη του θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε την βόλτα σας. Οι πληροφορίες που δείχνει το κοντέρ είναι ταχύτητα, απόσταση, χρόνο ποδηλασίας, συνολική απόσταση και ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Η συσκευασία περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε την εγκατάστασή του.

  VDO M1.1 WIRED Ενσύρματο κοντέρ από την VDO για όλα τα ποδήλατα. Στην οθόνη του θα...

  VDO M1.1 WIRED Ενσύρματο κοντέρ από την VDO για όλα τα ποδήλατα. Στην οθόνη του θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε την βόλτα σας. Οι πληροφορίες που δείχνει το...

  Τιμή:€26.50
  Αγορά Προβολή
 • Polar CS Cadence Sensor
  Polar CS Cadence Sensor

  Ο Polar CS Cadence Sensor είναι αισθητήρας cadence που τοποθετείται πάνω στο ποδήλατό σας και μεταδίδει σε συσκευές Polar τον ρυθμό που ποδηλατείτε με μονάδα στροφές πεταλιού ανά λεπτό, βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη καλύτερων τεχνικών προπόνησης που θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας.

  Ο Polar CS Cadence Sensor είναι αισθητήρας cadence που τοποθετείται πάνω στο ποδήλατό...

  Ο Polar CS Cadence Sensor είναι αισθητήρας cadence που τοποθετείται πάνω στο ποδήλατό σας και μεταδίδει σε συσκευές Polar τον ρυθμό που ποδηλατείτε με μονάδα στροφές πεταλιού...

  Τιμή:€30.00
  Αγορά Προβολή
 • SIGMA BC 12.12
  SIGMA BC 12.12

  Το SIGMA BC 12.12 είναι ένα εξελιγμένο κοντέρ ποδηλάτου που παρέχει πολλαπλές διαφορετικές πληροφορίες στον αναβάτη που αφορούν τόσο στην ταχύτητα και την απόσταση αλλά ακόμα και στο πόσα λίτρα καύσιμου εξοικονομεί χρησιμοποιώντας το ποδήλατό του. Διαθέτει επίσης και ένδειξη θερμοκρασίας περιβάλλοντος.

  Το SIGMA BC 12.12 είναι ένα εξελιγμένο κοντέρ ποδηλάτου που παρέχει πολλαπλές...

  Το SIGMA BC 12.12 είναι ένα εξελιγμένο κοντέρ ποδηλάτου που παρέχει πολλαπλές διαφορετικές πληροφορίες στον αναβάτη που αφορούν τόσο στην ταχύτητα και την απόσταση αλλά ακόμα...

  Τιμή:€31.00
  Αγορά Προβολή
 • VDO CADENCE M5-M6
  VDO CADENCE M5-M6

  Η VDO διαθέτει ξεχωριστά τον σένσορα των στροφών (cadence) για όσους θέλουν να τον προμηθευτούν είτε γιατί χάλασε είτε γιατί θέλουν να αναβαθμίσουν το κοντέρ τους. Ο σένσορας είναι συμβατός με τα κοντέρ ποδηλάτου M5 και Μ6.

  Η VDO διαθέτει ξεχωριστά τον σένσορα των στροφών (cadence) για όσους θέλουν να τον...

  Η VDO διαθέτει ξεχωριστά τον σένσορα των στροφών (cadence) για όσους θέλουν να τον προμηθευτούν είτε γιατί χάλασε είτε γιατί θέλουν να αναβαθμίσουν το κοντέρ τους. Ο σένσορας...

  Τιμή:€32.00
  Αγορά Προβολή

Κατηγορίες

Φίλτρα αναζήτησης

Ποδήλατα Κεφαλάς - Reviews